Lammashampurilainen


Lampuri Laineen nimikkoannos on lampurilainen. Lampurilaiseen eli lammashampurilaiseen tarvitset:

lampaan jauhelihaa
kananmunia
sämpylöitä
valkosipulijauhetta
pippuria 
suolaa
hapankaalia (tai kaalisalaattia)
majoneesia ja/tai voileipäpikkelssiä
sipulia

Sekoita n. ½ kg jauhelihaa ja yksi tai kaksi kananmunaa. Mausta valkosipulijauheella, suolalla ja pippurilla. Leivo massasta 3-4 jauhelihapihviä ja paista/grillaa ne mieleiseesi kypsyysasteeseen. Paahda/grillaa myös sämpylän puolikkaat.

Kasaa hampurilainen laittamalla väliin hapankaalia (tai kaalisalaattia esim. coleslaw-salaattia), majoneesia/pikkelssiä ja sipulirenkaita. Yksinkertaista ja hyvää!

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista
 2. Oi, nam! Kyllä vesi herahti kielelle. :)

  VastaaPoista